Maling af facade på huse og erhvervsbygninger

Har du brug for hjælp til maling af facade?

Facaden på dit hus eller på din erhvervsbygning er noget af det første, som man ser og lægger mærke til. Derfor spiller bygningens facade også en stor rolle i forhold til det førstehåndsindtryk, man får at huset eller virksomheden. Samtidig er det også vigtigt, at facaden er intakt og velbeskyttet, da den skal modstå det hårde danske klima.

Hos Malerfirmaet Højdam har vi mere end 20 års erfaring inden for blandt andet maling af facade. Vi maler facader for både private husejere, men også for en lang række forskellige erhvervskunder, og vi hjælper også gerne dig med at få en flot ny facade på din bygning. Vi kører ofte ud til opgaver i Odense, Nyborg og Kerteminde, men vi kører også hellere end gerne ud til maleropgaver på hele det øvrige Fyn. 

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sammen med dig finder vi frem til den bedste løsning

Vi har et stort fokus på vores kunders tilfredshed, og vi ønsker at have Danmarks gladeste kunder. Derfor går vi højt op i at sætte os ind i dine ønsker og behov, og sammen med dig finder vi således frem til den bedste løsning for lige netop din bygning.

Vi har en høj faglig stolthed, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Samtidig lægger vi stor vægt på den gode service, så du kan være sikker på, at du får en god oplevelse, når du vælger os til maling af facade på din bygning. 

Ingen opgaver er hverken for store eller for små til os

Hvis dit hus eller din erhvervsbygning trænger til en kærlig hånd fra en maler både indvendigt og udvendigt, så hjælper vi dig gerne med hele projektet. Der er ingen opgaver, der hverken er for store eller for små til os. Det gælder, uanset om du har brug for vores hjælp til indvendig eller udvendig maling af hus – eller måske begge dele. 

Hvad koster det at få malet huset udvendigt?

Vores priser på maling af facade afhænger blandt andet af:

  • Hvor mange m2 facade du skal have malet
  • Om vi skal reparere facaden indledningsvist
  • Om vi også skal hjælpe dig med andet malerarbejde
  • ​Hvor meget facademaling vi skal købe ind
  • Hvor omfattende opgaven er.

Kontakt os gerne i dag og indhent et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din opgave. Eller læs mere om spartling af vægge.

Malerfirmaet Højdam er en alsidig malermester, der kan udføre alle former for malerarbejde. Ingen opgaver er med andre ord hverken for store eller for små.

facebook-logo_2506

Åbningstider​

Mandag – torsdag

07.00 – 16.00​

Fredag

07.00 – 15.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Malerfirmaet Højdam

Rørsangervej 20, 5210 Odense NV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 24 44 58 68

E-mail: malerfirmaethojdam@gmail.com

CVR​: 42859877