Opsætning af filt og væv på vægge og lofter

Vi udfører kvalitetsarbejde til fair priser

Ønsker du opsætning af filt eller væv på dine vægge? Så kan vi hjælpe dig. Hos Malerfirmaet Højdam udfører vi alle former for malerarbejde, herunder at opsætte filt, væv og tapet. Vi kører ud til private og erhverv i blandt andet Odense, Nyborg, Kerteminde og alle andre steder på Fyn.

Vi har 20 års erfaring og tilbyder kvalitet til fair priser. Vi lægger i det hele taget vægt på at have tilfredse kunder. Samtidig lægger vi vægt på at anvende miljøvenlige produkter.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster opsætning af filt?

Vores priser for opsætning af filt afhænger blandt andet af væggens tilstand. Måske skal vi fjerne gammelt tapet, og måske er der behov for spartelarbejde med videre. Kontakt os gerne for at få mere at vide, og vi kommer gerne ud til dig for at høre mere om dine ønsker og behov. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris. 

Glasfilt og glasvæv har forskellige egenskaber

Vi tilbyder opsætning af filt, væv og tapet på vægge. Fordelen ved glasvæv eller glasfilt er, det armerer væggen og gør den stærkere. Samtidig giver det også et mere spændende udtryk end en bar væg med maling. Glasvæv og glasfilt kan også opsættes på lofter.

Glasvæv består af lodrette kædetråde og tværgående glasfibertråde, som gør vævet stærkere end glasfilt. Dertil kommer, at trådene giver struktur og skaber et særligt udtryk, når væggen bliver malet. Glasfilt er derimod den rette løsning, hvis du ønsker glatte vægge, der også er modstandsdygtige overfor skrammer og revner. Læs også mere om sprøjtespartel.

Malerfirmaet Højdam er en alsidig malermester, der kan udføre alle former for malerarbejde. Ingen opgaver er med andre ord hverken for store eller for små.

facebook-logo_2506

Åbningstider​

Mandag – torsdag

07.00 – 16.00​

Fredag

07.00 – 15.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Malerfirmaet Højdam

Rørsangervej 20, 5210 Odense NV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 24 44 58 68

E-mail: malerfirmaethojdam@gmail.com

CVR​: 42859877