Sprøjtespartel giver flotte og ensartede vægge

Vi fuldspartler i højeste kvalitet til en god pris

Ønsker du spartling med en sprøjtespartel? Så er vi de rette til at spartle for dig. Hos Malerfirmaet Højdam udfører vi alle former for spartelarbejde, herunder pletspartling og fuldspartling.

Vi har 20 års erfaring inden for malerfaget og tilbyder altid kvalitet til fair priser. Samtidig har vi fokus på at få glade og tilfredse kunder. Derudover lægger vi vægt på at benytte miljøvenlige produkter. Vi kører ud til privat- og erhvervskunder i blandt andet Odense, Kerteminde og Nyborg samt alle andre steder på Fyn.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster sprøjtespartel?

Vores pris for at spartle med sprøjtespartel afhænger blandt andet af forarbejdet. Måske skal vi først fjerne gammel maling, men det kan også være noget gammelt tapet. Der kan endvidere være behov for mindre reparationer af vægge eller lofter. 

Vi udarbejder gerne uforpligtende tilbud, når vi kender dine behov, og når vi har set nærmere på opgaven. Kontakt os for at aftale nærmere. 

Spartling med sprøjte er hurtigt og effektivt

Vi har stor erfaring og ekspertise med spartelarbejde, og vi tilbyder både pletspartling og fuldspartling. Fordelen ved fuldspartling er, at det fjerner alle ujævnheder, så du får en glat og ensartet overflade.

Vi anvender sprøjtespartel til fuldspartling. Spartling med sprøjte er hurtigere og dermed billigere end med en almindelig spartel. Dertil kommer, at det giver et bedre resultat.

Vi sprøjter kort sagt spartelmassen direkte på de ønskede vægge og lofter en eller to gange. Derpå sliber vi overfladerne, så spartelmassen bliver fuldstændig jævn.

Herefter opsætter vi gerne filt eller væv, og vi udfører også gerne det afsluttede malerarbejde. Dermed kan du være sikker på pænt og solidt arbejde, der er 100 procent i orden. Læs også mere om opsætning af filt.

Malerfirmaet Højdam er en alsidig malermester, der kan udføre alle former for malerarbejde. Ingen opgaver er med andre ord hverken for store eller for små.

facebook-logo_2506

Åbningstider​

Mandag – torsdag

07.00 – 16.00​

Fredag

07.00 – 15.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Malerfirmaet Højdam

Rørsangervej 20, 5210 Odense NV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 24 44 58 68

E-mail: malerfirmaethojdam@gmail.com

CVR​: 42859877